Kickboksen op jouw werk

Kickboksen op kantoor is op dit moment een erg populaire sport. Het is een combinatie van karate en taekwando. Het is een sport waarbij je mag stoten en trappen.


Tijdens de trainingen werken we vooral in tweetallen. We maken in de training of clinic gebruik van stootkussens en handpads. Hierop kunnen de stoten en trappen goed worden geoefend. Je werkt je met collega in het zweet, uiteraard zonder fysiek contact. Naast het stoten en trappen zullen we gedurende de trainingen ook andere kracht en uithoudingsoefeningen doen, zodat het hele lichaam flink in beweging is.

Duur:                   1 uur

Locatie:              op of rondom het werk

Hoe:                    groepsverband

Kickboksen op kantoor is fiscaal voordelig, hiermee kan je tot 40% besparen. Zie hier enkele bedrijven die hier al gebruik van maken.

* Beste professionals

* Focus op resultaat

* Landelijk, dus in de buurt

Waarom (kick)boksen op kantoor?

1.Je traint niet alleen je lichaam, ook je 'mind'

Denk aan zelfvertrouwen, discipline en doorzettingsvermogen. Deze capaciteiten helpen je gemotiveerder te werken (of bijv. af te vallen).


2. Perfecte stress killer

Ontstressen helpt tijdens drukke perioden en om emoties los te laten. Door de emoties los te laten heb je minder eetbuien en blijft je energielevel hoog. 


3. Zelfvertrouwen wordt hoger

Je zelfvertrouwen gaat groeien! Omdat je weet hoe je je moet verdedigen, mocht dit ooit aan de orde komen, voel je je krachtiger dan ooit te voren.


4. Je wordt 'zen'

Met kickboksen verzet je je gedachten. Je slaat letterlijk alles van je af en daarna ben je helemaal zen.


5. Leuk en gevarieerd

Door de afwisseling in tweetallen hou je het bewegen lang vol en zorgt dit voor veel extra energie tijdens de training, maar later ook tijdens het werk.