Kickboksen op jouw werk

Kickboksen op kantoor is op dit moment een erg populaire sport. Het is een combinatie van karate en taekwondo. Het is een sport waarbij je mag stoten en trappen.


Na een goede warming-up voer je trap - en stootoefeningen uit op stootkussens en handpads (geen fysiek contact). Naast het stoten en trappen zullen we gedurende de trainingen ook andere kracht en uithoudingsoefeningen doen, zodat het hele lichaam flink in beweging is. Dit alles onder professionele begeleiding.

Duur:                   1 uur

Locatie:              op of rondom het werk

Hoe:                    groepsverband

Kickboksen op kantoor is fiscaal voordelig, hiermee kan je tot 40% besparen. Zie hier enkele bedrijven die hier al gebruik van maken.

Waarom (kick)boksen op kantoor?


1.Je traint niet alleen je lichaam, ook je 'mind'

Denk aan zelfvertrouwen, discipline en doorzettingsvermogen. Deze capaciteiten helpen je gemotiveerder te werken (of bijv. af te vallen).


2. Perfecte stress killer

Ontstressen helpt tijdens drukke perioden en om emoties los te laten. Door de emoties los te laten heb je minder eetbuien en blijft je energielevel hoog. 


3. Zelfvertrouwen wordt hoger

Je zelfvertrouwen gaat groeien! Omdat je weet hoe je je moet verdedigen, mocht dit ooit aan de orde komen, voel je je krachtiger dan ooit te voren.


4. Je wordt 'zen'

Met kickboksen verzet je je gedachten. Je slaat letterlijk alles van je af en daarna ben je helemaal zen.


5. Leuk en gevarieerd

Door de afwisseling in tweetallen hou je het bewegen lang vol en zorgt dit voor veel extra energie tijdens de training, maar later ook tijdens het werk.